Vychází PPC Robot 1.0

✍️ Jakub Kašparů
📅 11. 06. 2019

Po dvou letech vývoje jsme se rozhodli veřejně spustit náš nový nástroj pro automatizaci reportingu v PPC kampaních - PPC Robot. Nástroj vznikl z reálných potřeb PPC oddělení firmy Lynt services s.r.o., kde postupně nahradil většinu automatizačních Adwords skriptů spouštěných v Google Scripts. Hlavní misí PPC Robota bylo překonat limity původních skriptů, připravit rozhraní, které umožní specialistům vytvářet vlastní reporty bez potřeby upravování zdrojového kódu a především zjednodušit nasazování reportů na větší počet účtů.

Splnění hlavních cílů bylo ověřeno více než 50 beta testery, mezi kterými nalezneme společnosti jako Mall.cz nebo CZC, kteří PPC Robota poslední rok testovali. Zbavujeme se tedy nálepky "beta" a vydáváme PPC Robot 1.0.

PPC Robot tak nyní nabízí PPC specialistům prostředí pro automatické spouštění vlastních i předpřipravených reportů a aktuálně podporuje reklamní systémy Google Ads a Seznam Sklik. Mezi připravenými reporty naleznete pokročilý URL checker, MCC klientský report, audit Shopping kampaní, automatizované A/B/n testování, report rozšíření a modifikátorů, report historického skóre kvality a nově i komplexní auditor Sklik účtů.

Díky těmto reportům je možné získat unikátní vhled do nastavení a výkonu spravovaných účtů a především rychle reagovat na případné problémy. Je tak možné zautomatizovat mnoho kontrolních činností, které dosud bylo třeba vykonávat manuálně, a uspořený čas věnovat strategickému rozvoji kampaní.

Předplatné verze 1.0 začíná na 499,- Kč měsíčně a je odvozeno především od počtu reportů. Do dalších verzí se pak chystá flexibilnější kreditový systém. PPC Robota je možné si ihned nezávazně vyzkoušet v měsíční bezplatné trial verzi.

Věříme, že se PPC Robot stane nenahraditelným každodenním pomocníkem každého PPC specialisty. Vyzkoušejte PPC Robota, ušetřete čas při správě kampaní a získejte dokonalý přehled nad vašimi účty ještě dnes.

https://www.ppc-robot.net/cs/

Štítky: 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Lynt services s.r.o

Již 11 let vytváříme efektivnější kampaně, zrychlujeme weby a řešíme jejich bezpečnost. Kombinujeme marketing, vývoj a automatizaci.
poptávka služeb